Aperitiv cu peste si avocado

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 6178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50g file de sardina in ulei
  • 100g pastrav afumat
  • 1/2 avocado
  • 50g unt
  • 1/2lamaie (sucul)
  • 4 oua fierte
  • 1-2 baghete de paine
  • 5-6 masline negre fara samburi
  • ardei gras rosu (decor)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu peste si avocado:

Pestele, untul, avocado curatat se pun in bol si cu blendarul manual am pasat totul apoi am adaugat si sucul de lamaie. Am dat la frigider pasta si am fiert ouale 15 minute. Bagheta taiata felii subtiri pe care le-am uns cu foarte putin unt (fac o precizare: painea este facuta in casa de mine) pe care le-am acoperit cu felii de ou taiate la feliatorul de oua si cu pochul am pus pasta de peste pe ou dupa care am ornat cu masline si ardei gras rosu. Este un aperitiv fin si gustos. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu peste si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mamaieelena 1

30.01.2012, 13:23

antici-gabitza multumesc
diaconta multumesc
MotanLaOale multumesc
rocsi multumesc
lia multumesc

jolygina 1

03.02.2012, 18:34

vai ce bune sunt

mamaieelena 1

03.02.2012, 19:27

hai la o portie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu sos de iaurt si usturoi